Home Voor ouders Voor kinderen Voor professionals Agenda Informatie Contact
 

Juliska Bacher

Juliska Bacher is de drijvende kracht achter Praktijk Eigentijdse Kinderen en Eigentijdse Kinderen Coaching. Dankzij haar jarenlange ervaring als trainer en haar helderheid, passie, kennis en praktische invalshoek informeert en inspireert ze zowel ouders als professionals met als doel kinderen te helpen in hun kracht te staan. Daarnaast is zij een zeer invoelende en creatieve kinderconsulent en brengt kinderen in contact met hun zelfvertrouwen en talenten.

Juliska aan het woord
"Sinds de geboorte van onze dochter heb ik de wens om hoogsensitieve kinderen en hun ouders een helpende hand te bieden. Ik ben zelf een hoog gevoelig kind geweest en nu een hooggevoelige moeder van een hoog gevoelige dochter. Dat maakt dat ik zeer goed weet tegen welke uitdagingen je aan kunt lopen en ook wat de prachtige kanten van hoog gevoeligheid zijn. Ik lever graag een bijdrage aan het vergroten van kennis over en het begrip voor hoog sensitieve kinderen en het versterken van het zelfvertrouwen van de kinderen, zodat zij in een veilige omgeving ontspannen kunnen opgroeien en kunnen schitteren met al hun kwaliteiten."

 

Juliska is aan de Universiteit van Utrecht cum laude afgestudeerd voor Spaanse Taal- en Letterkunde met de specialisatie Taalonderwijskunde. Vervolgens heeft zij 8,5 jaar gewerkt als Informatica Docente bij een Opleidingsinstituut voor Automatisering. Naast het geven van cursussen ontwikkelde zij ook lesmateriaal en zette opleidingstrajecten op. Na de geboorte van haar dochter verschoof haar interesse zich en verdiepte zij zich enige tijd in Reiki en Regressietherapie. Daarna heeft zij de opleiding over het hoog sensitieve kind bij Stichting Wijze Moeders gevolgd en in 2012 de opleiding van Carolina Bont (die onder andere het boek 'Hoogsensitiviteit als kracht' schreef) afgerond.

Haar affiniteit met het overdragen van kennis en haar passie voor kinderen combineert zij nu bij het informeren van ouders en professionals en het begeleiden van hoogsensitieve kinderen.

Home Juliska Bacher op LinkedIn
 
Contact
 

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang dit gratis e-book
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang dit gratis e-book!

 
Voor profs: 5-daagse Training Coach Eigentijdse Kinderen!
Kan onder bepaalde voorwaarde ook met UWV scholingsvoucher gevolgd worden!
 
 
Aanbod voor ouders
- Begrijp hoog sensitieve kinderen
- Omgaan met BOOSheid
- Omgaan met ANGST/ZORGEN maken
- Communicatie met kids
- Beelddenken in beeld
- Consulten
- HSP begeleiding volwassenen
Aanbod voor kinderen
- Eigentijdse Kids begeleiding
- Ik leer anders+ training
Aanbod voor professionals
- Training Coach Eigentijdse Kinderen
- Mini-cursussen
 
Agenda
 
Inschrijven & contact
 
Coaches Eingentijdse Kinderen in Nederland
 
Ervaringen van ouders, kinderen en professionals
 
Test Hoogsensitiviteit
 
Tarieven
 
Algemene voorwaarden
 
Informatie over hoog sensitieve kinderen
 
Informatie over beelddenken
 
Hoog sensitieve baby's
 
Wetenschappelijk onderzoek
 
Nieuwsbrief
 
Blog
 
Wie is Juliska Bacher?
 
Missie
 
Links
 
Referenties
 
Inspirerende teksten 
 
Disclaimer
 
Ervaring pedagoog
"Ik heb erg genoten van je cursus. Je staat als een huis met veel kennis en passie. Mijn complimenten! Ik zal je zeker aanbevelen." Lees hier meer ervaringen.
 

Ervaringsverhaal: Boze voelsprieten

Lianne is 5 jaar en héél gevoelig. Ze heeft – zoals veel hoogsensitieve kinderen - moeite met drukte, harde geluiden en veranderingen. Dit uit zich in flinke driftbuien, die soms wel 2 uur kunnen aanhouden! Haar moeder Miriam ging op zoek naar antwoorden en vond deze bij de Eigentijdse Kids Begeleiding.
Mirjam: “We zien en enorme vooruitgang bij onze dochter. Vanaf het eerste consult is er een hele grote stijgende lijn!!”
Lees hier verder.

 

Moeder na volgen van mini-cursus ‘Begrijp hoog sensitieve kinderen’:
“Erg veel dank voor de heldere, prettige en superinteressante presentatie! Zoals je kon zien, werd voor mij opeens heel veel duidelijk. Mijn man en ik hebben dit weekend heel veel gepraat, gehuild en plannen gemaakt hoe we onze dochter beter kunnen begeleiden in haar tocht door het leven. Daarbij heb ik heel erg veel gehad aan jouw supergoed opgebouwde presentatie. Nogmaals vreselijk veel dank!”

 
Tag Cloud
AD(H)D  anders leren  autisme  automatiseren  baby  beelddenken  BOOS CITO toetsen Communicatie cursussen docent  dyslexie emotiekaarten ervaringen faalangst foutief diagnosticeren hersenen hoogbegaafd hooggevoelig hoogsensitief  HSK HSP Hoog sensitieve volwassenen kenmerken  klas  Kwaliteiten leerkracht leren lezen meervoudige intelligentie onzeker Overprikkeling PESTEN rekenen school slapen taal  test  tijd  verhalen wetenschap ZELFVERTROUWEN zorgen maken