Agenda

Hieronder zie je een overzicht van de cursussen voor de komende tijd. Om je in te schrijven voor een cursus, klik je op de desbetreffende cursus. In het vervolgvenster klik je op Inschrijven. Er ontvouwt zich dan een inschrijfformulier.

 

 

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

maart 2020

Verdiepingsdag ‘Van overprikkeling & stress naar ontspanning’

28 maart | 09:30 - 16:30
€160,00

Deze verdiepingsdag geeft ouders, leerkrachten, kindercoaches en andere professionals inzichten & handvaten om overprikkeling & stress terug te dringen, zowel bij henzelf als bij gevoelige kinderen!  Onderwerpen: Lees hierwelke onderwerpen aan bod komen Algemene voorwaarden: lees hier de algemene voorwaarden. Locatie: Weesp (nabij Amsterdam). Heel goed bereikbaar met openbaar vervoer en ook met de auto (gratis parkeren) Kosten: Je investeert €160,00 (excl. BTW) in jezelf (en je werk). Dit is inclusief lunch, koffie & thee, hand-out en de Stress-emmer.

Meer weten »

april 2020

Verdiepingsdag ‘Omgaan met intense EMOTIES’

17 april | 09:30 - 16:30
€160,00

Deze verdiepingsdag is voor ouders en professionals, die om willen leren gaan met de intense emoties van gevoelige kinderen en/of van zichzelf. Zodat die emoties niet meer zo overweldigend zijn, zij (en jij) er niet meer zo lang in blijven hangen en jullie begrijpen wat de 'boodschap' van de verschillende emoties is.  Onderwerpen: lees hier welke onderwerpen aan bod komen. Algemene voorwaarden: lees hier de algemene voorwaarden. Locatie: Weesp (nabij Amsterdam). Heel goed bereikbaar met openbaar vervoer en ook met de auto (gratis…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

 

Andere cursussen

Het kan voorkomen dat niet alle cursussen op dit moment ingepland staan in de evenementenagenda (zie hier voor alle cursussen). Heb je interesse in een cursus, die nog niet ingepland is? Stuur dan een mail naar info@eigentijdsekinderen.nl. Je wordt dan op de hoogte gebracht, zodra de nieuwe datum bekend is!