Agenda

Hieronder zie je een overzicht van de cursussen voor de komende tijd. Om je in te schrijven voor een cursus, klik je op de desbetreffende cursus. In het vervolgvenster klik je op Inschrijven. Er ontvouwt zich dan een inschrijfformulier.

 

 

Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

september 2018

Mini-cursus ‘Begrijp hoog sensitieve kinderen’

14 september | 19:30 - 22:00
Weesp, Stationsplein 30
Weesp,
€55,00

Onderwerpen: Wat is hoog sensitiviteit | Wetenschappelijk onderzoek naar hoog sensitiviteit | Waarin kan hoog sensitiviteit zich uiten in de dagelijkse praktijk van een kind | Hoe ga ik om met de uitdagingen ervan, zoals overprikkeling en onzekerheid Meer info: klik hier voor meer informatie over deze mini-cursus en zie hier voor de Algemene voorwaarden. Locatie: Stationsplein 30, 1382 AD Weesp (nabij Amsterdam) Kosten: je investeert €55,00 (p.p.) in jezelf en je gezin. Als je je als ouderpaar aanmeldt, krijgt de 2e ouder 10% korting!  

Meer weten »

7-daagse Training ‘Coach Eigentijdse Kinderen’

21 september
Amsterdam Amsterdam,
€1395,00

Data (7 vrijdagen):vrijdag 21 & 28 september, 5 oktober, 2 & 9 & 16 & 30 november 2018 (van 9.30 tot 16.30 uur) Onderwerpen: Klik hier voor meer info over deze training en zie hier voor de Algemene voorwaarden. Locatie: Amsterdam (vlakbij station Sloterdijk) of Weesp (tegenover station). Heel goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto (gratis parkeren) Kosten: je investeert €1395,00 (excl. 21% BTW) in jezelf en je werk. Je krijgt hiervoor: * 7 trainingsdagen & 7…

Meer weten »

Supervisie Plus module

21 september | 00:00
Weesp, Stationsplein 30
Weesp,
+ Google Maps
€200,00

Speciaal voor een stukje persoonlijke begeleiding kan je als deelnemer van de Training ‘Coach Eigentijdse Kinderen’ ook gebruik maken van de Supervisie Plus module. In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat de training bij deelnemers vaak veel in beweging zet. Deze Supervisie Plus module is bedoeld om dit persoonlijke proces goed te ondersteunen. Het accent kan daarbij liggen op het persoonlijke vlak (je eigen gevoeligheid of die van je kinderen), evenals op professioneel vlak (ondersteuning bij het opzetten of verder vorm geven van je praktijk,…

Meer weten »
oktober 2018

Mini-cursus ‘Communicatie met Kids’

12 oktober | 19:30 - 22:00

Onderwerpen: afstemmen op kinderen, de valkuilen in communicatie en hoe te voorkomen, effectief instructies geven, de 5 ‘talen van de liefde’, het principe van geweldloos communiceren met kinderen Meer info: klik hier voor meer info over deze mini-cursus en zie hier voor de Algemene voorwaarden. Locatie: Stationsplein 30, 1382 AD Weesp (nabij Amsterdam) Kosten: je investeert €55,00 (p.p.) in jezelf en je gezin. Als je je als ouderpaar aanmeldt, krijgt de 2e ouder 10% korting!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

 

Andere cursussen

Het kan voorkomen dat niet alle cursussen op dit moment ingepland staan in de evenementenagenda (zie hier voor alle cursussen). Heb je interesse in een cursus, die nog niet ingepland is? Stuur dan een mail naar info@eigentijdsekinderen.nl. Je wordt dan op de hoogte gebracht, zodra de nieuwe datum bekend is!