Agenda

Hieronder zie je een overzicht van de cursussen voor de komende tijd. Om je in te schrijven voor een cursus, klik je op de desbetreffende cursus. In het vervolgvenster klik je op Inschrijven. Er ontvouwt zich dan een inschrijfformulier.

 

 

Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

september 2017
€775,00

5-daagse Training ‘Coach Eigentijdse Kinderen’

22 september
Amsterdam, Amsterdam, + Google Maps

Data (5 vrijdagen): vrijdag 22 september, 29 september, 6 oktober, 3 november en 10 november 2017 (van 9.30 tot 16.30 uur) Onderwerpen: Klik hier voor meer info over deze training en zie hier voor de Algemene voorwaarden. Locatie: Amsterdam Kosten: €775,00 (excl. BTW), inclusief uitgebreide lunch, werkboek en vermelding op de website Het UWV vergoedt deze training (onder bepaalde voorwaarden)! Lees hier meer over de scholingsvoucher van het UWV.

Meer weten »
oktober 2017

Mini-cursus ‘Omgaan met BOOSheid’

7 oktober | 13:00 - 15:30
Amsterdam, Amsterdam, + Google Maps

Onderwerpen: het nut van boosheid, wat er fysiek en mentaal gebeurt bij boosheid, de achterliggende oorzaken van boos gedrag en hoe je je kind hierbij kan helpen, diverse fases bij boosheid, blustechnieken. Meer info: klik hier voor meer info over deze mini-cursus en zie hier voor de Algemene voorwaarden. Locatie: Amsterdam – Driemond (nabij Weesp) Kosten: €55,00 p.p. Als u zich als ouderpaar aanmeldt, krijgt de 2e ouder 10% korting!

Meer weten »
€55,00

Mini-cursus ‘Begrijp Hoog sensitieve kinderen’

13 oktober | 19:30 - 22:00
Amsterdam, Amsterdam, + Google Maps

Onderwerpen: Wat is hoog sensitiviteit | Wetenschappelijk onderzoek naar hoog sensitiviteit | Waarin kan hoog sensitiviteit zich uiten in de dagelijse praktijk van een kind | Hoe ga ik om met de uitdagingen ervan, zoals overprikkeling en onzekerheid Meer info: klik hier voor meer infornatie over deze mini-cursus en zie hier voor de Algemene voorwaarden. Locatie: Amsterdam - Driemond (nabij Weesp) Kosten: €55,00 p.p. Als je je als ouderpaar aanmeldt, krijgt de 2e ouder 10% korting!

Meer weten »
+ Export Events

 

Andere cursussen

Het kan voorkomen dat niet alle cursussen op dit moment ingepland staan in de evenementenagenda (zie hier voor alle cursussen). Heb je interesse in een cursus, die nog niet ingepland is? Stuur dan een mail naar info@eigentijdsekinderen.nl. Je wordt dan op de hoogte gebracht, zodra de nieuwe datum bekend is!