Agenda

Hieronder zie je een overzicht van de cursussen voor de komende tijd. Om je in te schrijven voor een cursus, klik je op de desbetreffende cursus. In het vervolgvenster klik je op Inschrijven. Er ontvouwt zich dan een inschrijfformulier.

 

 

Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

januari 2018

Mini-cursus ‘Begrijp Hoog sensitieve kinderen’

19 januari | 19:30 - 22:00
Amsterdam Amsterdam,
€55,00

Onderwerpen: Wat is hoog sensitiviteit | Wetenschappelijk onderzoek naar hoog sensitiviteit | Waarin kan hoog sensitiviteit zich uiten in de dagelijse praktijk van een kind | Hoe ga ik om met de uitdagingen ervan, zoals overprikkeling en onzekerheid Meer info: klik hier voor meer infornatie over deze mini-cursus en zie hier voor de Algemene voorwaarden. Locatie: Amsterdam - Driemond (nabij Weesp) Kosten: €55,00 p.p. Als je je als ouderpaar aanmeldt, krijgt de 2e ouder 10% korting!

Meer weten »

5-daagse Training ‘Coach Eigentijdse Kinderen’

26 januari
Amsterdam Amsterdam,
€775,00

Data (5 vrijdagen): vrijdag 26 januari, 2 & 9 februari, 9 & 16 maart 2018 (van 9.30 tot 16.30 uur) Onderwerpen: Klik hier voor meer info over deze training en zie hier voor de Algemene voorwaarden. Locatie: Amsterdam Kosten: €775,00 (excl. BTW), inclusief uitgebreide lunch, werkboek en vermelding op de website Het UWV vergoedt deze training (onder bepaalde voorwaarden)! Lees hier meer over de scholingsvoucher van het UWV.

Meer weten »
februari 2018

Mini-cursus ‘Communicatie met Kids’

16 februari | 19:30 - 22:00

Onderwerpen: afstemmen op kinderen, de valkuilen in communicatie en hoe te voorkomen, effectief instructies geven, de 5 ‘talen van de liefde’, het principe van geweldloos communiceren met kinderen Meer info: klik hier voor meer info over deze mini-cursus en zie hier voor de Algemene voorwaarden. Locatie: Amsterdam – Driemond (nabij Weesp) Kosten: €55,00 p.p. Als u zich als ouderpaar aanmeldt, krijgt de 2e ouder 10% korting!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

 

Andere cursussen

Het kan voorkomen dat niet alle cursussen op dit moment ingepland staan in de evenementenagenda (zie hier voor alle cursussen). Heb je interesse in een cursus, die nog niet ingepland is? Stuur dan een mail naar info@eigentijdsekinderen.nl. Je wordt dan op de hoogte gebracht, zodra de nieuwe datum bekend is!