Home Voor ouders Voor kinderen Voor professionals Agenda Informatie Contact
 

Algemene Voorwaarden

Inschrijving cursussen, training, begeleiding en consulten
Uw inschrijving voor een cursus, training, begeleiding of een consult is strikt persoonlijk. Aanmeldingen per e-mail of telefoon impliceren uw akkoordverklaring met de algemene voorwaarden.

Aantal inschrijvingen bij cursussen/trainingen
Indien het aantal inschrijvingen daartoe reden geeft, is Praktijk Eigentijdse Kinderen gerechtigd om cursussen door te schuiven naar een latere datum of geen doorgang te laten vinden. In het geval Praktijk Eigentijdse Kinderen een cursus annuleert, zal het eventueel reeds betaalde cursusgeld aan de cursist(e) worden gerestitueerd. Praktijk Eigentijdse Kinderen is eveneens gerechtigd om de locatie waar de cursus/training plaats vindt te wijzigen.

Tarief Eigentijdse Kids Begeleiding
Het tarief van 1 sessie Eigentijdse Kids Begeleiding bedraagt €65,00 per keer (van ongeveer 1 uur). Een terugkoppeling is hierbij niet inbegrepen. De kosten voor een terugkoppeling naar ouders of een verslag (voor bijvoorbeeld de school of een hulpverlener) zijn €65,00. Een observatie of (advies-)gesprek op school kost eveneens €65,00 per uur (excl. reistijd en reiskosten).

Afspraken begeleiding en consulten
Praktijk Eigentijdse Kinderen behoudt zich het recht voor om, mocht daar onverhoopt reden toe zijn, een afspraak voor begeleiding of consult te verplaatsen.

Annuleren | No show bij 'open inschrijving' cursus
Inschrijving voor een cursus kan tot 8 dagen van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 8 dagen voor aanvang van de cursus of bij niet (tijdig) verschijnen, wordt het volledige cursusgeld in rekening gebracht.

Annuleren | No show bij Training 'Coach Eigentijdse Kinderen'
Het inschrijfgeld voor de 5 daagse Training 'Coach Eigentijdse kinderen' bedraagt €100,00, welke binnen 2 weken na ontvangst van de factuur dient te zijn voldaan. Hiermee is definitief een plaats bij de training voor je gereserveerd. Bij annulering tussen het moment van inschrijving en 3 weken voor aanvang van de training, zijn de annuleringskosten €100,00. Het inschrijfgeld is dus tevens de kosten bij annulering. Voor het resterende bedrag ontvang je ongeveer 1 maand voor aanvang van de training een factuur en deze dient uiterlijk 3 weken voor aanvang van de training te zijn voldaan. Bij annulering binnen 3 weken voor aanvang van de training of bij niet (tijdig) verschijnen, worden de volledige trainingskosten in rekening gebracht.
Als een deelnemer gedurende de training één of meerdere trainingsdagen niet aanwezig kan zijn, dan is er geen recht op restitutie van het trainingsgeld en evenmin is er recht op het inhalen van de gemiste trainingsdag(-en) bij een volgende training.

Annuleren | No show bij Verdiepingsdagen
Inschrijving voor een Verdiepingsdag kan tot 4 weken van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van de Verdiepingsdag of bij niet (tijdig) verschijnen, wordt het volledige cursusgeld voor de Verdiepingsdag in rekening gebracht.

Annuleren | No show bij (maatwerk-)cursus op locatie
Het annuleren van een (maatwerk-)cursus op locatie kan tot 8 dagen van tevoren kosteloos. Bij annulering of het wijzigen van de overeengekomen datum binnen 8 dagen voor aanvang van de cursus, wordt het volledige cursusgeld in rekening gebracht.

Annuleren | No show bij afspraken
Voor alle gemaakte afspraken (Eigentijdse Kids Begeleiding, Ik leer anders en consulten) geldt dat die tot 48 uur van tevoren kosteloos kunnen worden afgezegd. Bij afzeggingen binnen 48 uur of bij niet (tijdig) verschijnen, wordt de gereserveerde tijd van de afspraak in rekening gebracht.

Cursus- en begeleidingsmateriaal
Het is verboden om de verhalen en informatie die bij de begeleiding meegegeven wordt, alsmede cursusmateriaal en/of hand-outs van een cursus geheel of gedeeltelijk over te nemen, ter inzage aan derden te verstrekken en/of te verkopen.

Aansprakelijkheid
Het advies en de begeleiding van Praktijk Eigentijdse Kinderen is gericht op resultaat zonder resultaat te garanderen. Praktijk Eigentijdse Kinderen sluit elke aansprakelijkheid uit voor schade of letsel voorvloeiend uit of in verband met de geboden diensten door Praktijk Eigentijdse Kinderen.

Inningskosten
Alle door Praktijk Eigentijdse Kinderen te maken kosten voor inning van achterstallige betalingen, geen uitgezonderd, zijn voor rekening van de klant.

Schade
Schade aan eigendommen van Praktijk Eigentijdse Kinderen of van de locatie waar een cursus gegeven wordt, die veroorzaakt is door de deelnemer, zal door de deelnemer vergoed worden.

Tarieven
Klik hier voor de tarieven.

Home Juliska Bacher op LinkedIn
 
Contact
 

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang dit gratis e-book
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang dit gratis e-book!

 
Voor profs: 5-daagse Training Coach Eigentijdse Kinderen!
Kan onder bepaalde voorwaarde ook met UWV scholingsvoucher gevolgd worden!
 
 
Aanbod voor ouders
- Begrijp hoog sensitieve kinderen
- Omgaan met BOOSheid
- Omgaan met ANGST/ZORGEN maken
- Communicatie met kids
- Beelddenken in beeld
- Consulten
- HSP begeleiding volwassenen
Aanbod voor kinderen
- Eigentijdse Kids begeleiding
- Ik leer anders+ training
Aanbod voor professionals
- Training Coach Eigentijdse Kinderen
- Mini-cursussen
 
Agenda
 
Inschrijven & contact
 
Coaches Eingentijdse Kinderen in Nederland
 
Ervaringen van ouders, kinderen en professionals
 
Test Hoogsensitiviteit
 
Tarieven
 
Algemene voorwaarden
 
Informatie over hoog sensitieve kinderen
 
Informatie over beelddenken
 
Hoog sensitieve baby's
 
Wetenschappelijk onderzoek
 
Nieuwsbrief
 
Blog
 
Wie is Juliska Bacher?
 
Missie
 
Links
 
Referenties
 
Inspirerende teksten 
 
Disclaimer
 
Ervaring pedagoog
"Ik heb erg genoten van je cursus. Je staat als een huis met veel kennis en passie. Mijn complimenten! Ik zal je zeker aanbevelen." Lees hier meer ervaringen.
 

Ervaringsverhaal: Boze voelsprieten

Lianne is 5 jaar en héél gevoelig. Ze heeft – zoals veel hoogsensitieve kinderen - moeite met drukte, harde geluiden en veranderingen. Dit uit zich in flinke driftbuien, die soms wel 2 uur kunnen aanhouden! Haar moeder Miriam ging op zoek naar antwoorden en vond deze bij de Eigentijdse Kids Begeleiding.
Mirjam: “We zien en enorme vooruitgang bij onze dochter. Vanaf het eerste consult is er een hele grote stijgende lijn!!”
Lees hier verder.

 

Moeder na volgen van mini-cursus ‘Begrijp hoog sensitieve kinderen’:
“Erg veel dank voor de heldere, prettige en superinteressante presentatie! Zoals je kon zien, werd voor mij opeens heel veel duidelijk. Mijn man en ik hebben dit weekend heel veel gepraat, gehuild en plannen gemaakt hoe we onze dochter beter kunnen begeleiden in haar tocht door het leven. Daarbij heb ik heel erg veel gehad aan jouw supergoed opgebouwde presentatie. Nogmaals vreselijk veel dank!”

 
Tag Cloud
AD(H)D  anders leren  autisme  automatiseren  baby  beelddenken  BOOS CITO toetsen Communicatie cursussen docent  dyslexie emotiekaarten ervaringen faalangst foutief diagnosticeren hersenen hoogbegaafd hooggevoelig hoogsensitief  HSK HSP Hoog sensitieve volwassenen kenmerken  klas  Kwaliteiten leerkracht leren lezen meervoudige intelligentie onzeker Overprikkeling PESTEN rekenen school slapen taal  test  tijd  verhalen wetenschap ZELFVERTROUWEN zorgen maken